WIR Video Icon

Video Gallery

Select your language below:


Kereskedelmi Reklámok

 • Verbatim Blog Cast Film

  Verbatim Blog Cast Film

  A reklámiparban mindenki ismeri azt a szót, hogy öntött fólia, de sokan nem tudják, mit is jelent pontosan. A következő videó bemutatja, mi is pontosan ez az anyag, és miért is tökéletes választás a külnféle reklámok és grafikák elkészítéséhez.Gépjármű applikáció

 • Visszapillantó tükör fóliázása

  Visszapillantó tükör fóliázása

  A legtöbb fólia telepítő óvakodik a tükrök fóliázásától, mert nehéz úgy elvégezni az applikációt egy tükrön, hogy ne jöjjön fel a fólia pereme. De az elő re-nyújtás és zsugorítás technikával nem csupán könnyű a tükör fóliázása, hanem garantált, hogy sosem fog elállni a perem.

 • Járműcsomagolási munka elő zményei

  Járműcsomagolási munka előzményei

  A járműcsomagolás sikerének egyik fő kulcsa az, hogy a vásárlónknak megfelelő tájékoztatást adunk arról, mire is számíthat az applikálás során. Erre a legjobb alkalom az, amikor átvesszük a gépjárművet.

 • RA fólia simÍtásának alapjai

  A fólia simÍtásának alapjai

  A simító használata elengedhetetlen mindenfajta fólia applikálási munkához. A jelen videó bemutatja azokat az alap technikákat, amelyeket érdemes követnünk applikálás során, emellett bemutatjuk a különféle simítókkal való munkavézés fázisait is.

 • Speciális textúrájú fólia eltávolítása

  Speciális textúrájú fólia eltávolítása

  Minden járműcsomagolást le kell szedni előbb-utóbb. A fólia eltávolítás két legnagyobb kihívása a ragasztómaradék megfelelő leszedése és az, hogy minél kevesebb részletben távolítsuk el a fóliát.

 • A "Tágított zseb' technikája"

  A "Tágított zseb' technikája"

  A jelen videóban azt mutatjuk be, hogyan applikálhatjuk a fóliát tökéletesen a mélyebb részekbe is. Az autó lökhárítóján való munka külön kihívás, mivel a fólia extra nyújtását igényli. A "tágított" zseb technikával azonban mindez egyszerűen és hibátlanul kivitelezhető.

 • Nagy méretű grafika felhelyezése

  Nagy méretű grafika felhelyezése

  Egy nagyméretű grafika applikálása nehéz feladat tud lenni, amennyiben a munkát egyedül végezzük. Hogyan érdemes a fóliát az applikálás során részkere osztanunk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a hiba lehetőségeket.

 • Mélycsatornás részek fóliázása

  Mélycsatornás részek fóliázása

  A mélycsatornás felületek fóliázása számtalan esetben az egyik legrizikósabb rész a fóliázási munkák során. Ez a videó megmutatja, mi a megfelelő technika arra, hogy ez a feladat problémamentesen megoldható legyen.

 • Sarkok csomagolása és élek eldolgozása

  Sarkok csomagolása és élek eldolgozása

  Ha szeretnénk, hogy a színező fóliánk festéknek nézzen ki, akkor oda kell figyelni olyan részletekre, mint például a perem igazítása vagy a sarkok beburkolása.

 • Buborékok és gyűrődések eltávolítása

  Buborékok és gyűrődések eltávolítása

  Miközben felrakjuk a vinilt, mindannyiunknál előfordulhat az, hogy egy-egy buborék vagy ránc keletkezik. A jelen videóban bemutatunk néhány technikát, ami segít ezek eltüntetésében.

 • Vinil úraformázása a kés nélküli módszer használatával

  Vinil úraformázása a kés nélküli módszer használatával

  A legtöbb jármű átalakításának a célja, hogy egyedi, személyre szabott külsőt kapjon. Ennek egyik módja a különböző textúrájú és színű vinil fóliák kreatív felhasználása.


Subscribe to our Youtube Page!

Subscribe Now